ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Karakoçan Anadolu Lisesi

Nis

Sayın Velimiz;

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı II. Dönem veli toplantısı 27/04/2024 Cumartesi günü saat 10:30'da okulumuzda yapılacaktır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim ve öğretim durumları, devam-devamsızlık takibi hakkında bilgi alışverişinde bulunmak, Veli - Öğrenci - Öğretmen işbirliğini güçlendirerek hedeflediğimiz başarıya ulaşmak için toplantıya katılımınızı önemle rica ederim.

Sınıf Rehber Öğretmeni

Nis

Mazereti nedeniyle 2. dönem 1. yazılı sınavlara giremeyen öğrencilerimiz belirtilen tarih ve saatlerde sınavlara gireceklerdir.

Mrt

Konu-soru dağılım tabloları ve örnek sorulara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Şbt

Toplumda vergi bilincinin yerleşmesi için gençlerimizin vergi konusunda bilgilendirilmeleri ve farkındalıklarının artırılması amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Haftalık Sınıf Ders Programları

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmi gazetede yayımlanan Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği yayınlanmıştır. Yönetmeliğin incelenmiş ve yönetmelikte belirtilen ülke, il/ilçe ve okul genelinde yapılacak sınavlarla ilgili 02-03-04/10/2023 tarihleri arasında il sınıf/alan zümreleri ve Elazığ Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü katılımıyla  toplantılar gerçekleştirilmiştir.  Konu soru dağılım tabloları temel eğitim ve ortaöğretimdeki branş ve sınıf düzeylerinde hazırlanarak yayımlanmıştır.

Ağu

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuzun 04.03.2022 tarihli kararı gereği 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılından itibaren 9. sınıflardan başlayarak kademeli olarak öğrenci üniformaları değişikliğine gidilmiştir.

Yeni erkek ve kız öğrenci üniformalarımızın aşağıda görselleri paylaşılmıştır. " 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz önceki  üniformalarını kullanabilirler."